Clicky

۰
سبد خرید
کفسازی
درخواست مشاوره

واتس اپ دیجی کف

پرگاس سازه

کفسازی​​​​​​​

آرملات چیست ؟ نام اصلی و صحیح این روش کفسازی ، بتن سخت ملاتی می باشد که به اشتباه و به علت عدم شناخت و آگاهی کامل از این نوع روش کفسازی آن را آرملات یا بتن آرملاتی می نامند در حقیقت ، ​آرملات نام یکی از برندهای پودر بتن سخت موجود در بازار است که در فروشگاه دیجی کف حضور ندارد ، در برخی از نقشه های قدیمی بصورت عمدی یا غیر عمدی نام آرملات به جای بتن سخت ملاتی درج شده و چون آرملات نام یک برند است مشاور محترم بدون اطلاع از این جریان نام یک برند را به جای یک روش کفسازی قید می نمود که به همین دلیل کارفرمای محترم یا پیمانکار فکر می کرده که باید حتماً از این برند استفاده نماید که در سالهای اخیر با همت سایت های تخصصی کفسازی من جمله دیجی کف کلیه مصالح برندهای مختلف با یکدیگر مقایسه و کارفرمای محترم می توانند بهترین نتیجه را کسب نمایند .
 در این قسمت می توانید پودرهای بتن سخت ملاتی با قیمت های مناسب و کیفیت های بسیار بالا را مشاهده نمایید . در ادامه به تفصیل توضیح می دهیم که این نوع کفسازی چیست و روش اجرا چگونه است و همچنین مزایا و معایب این روش کفسازی را بیان می کنیم ، با ما همراه باشید .

آرملات 

یا بتن سخت ملاتی ؟

​انواع بتن سخت ملاتی

​​​​​​​​​تصویر برندهای بتن سخت ملاتی :

درخواست برآورد هزینه

آرملات رنگی

روش اجرای بتن سخت ملاتی

مشخصات فنی آرملات

 بتن سخت ملاتی چیست ؟

​​​​​​​کفپوش بتنی با رویه ملاتی از دو قسمت بتن مسلح زیرین و مواد بتن سخت ملاتی روی بتن تشکیل شده است که حداقل عیار سیمان بتن زیرین 300 کیلوگرم در متر مکعب می باشد . مواد بتن سخت ملاتی نوعی کفپوش سخت صنعتی است که به عنوان لایه آخر روی بتن تازه مسلح و در ضخامت های 1 تا 2 سانتیمتر اجرا می گردد .
​​​​​​​
این مواد دارای مقاومت فشاری ، خمشی و سایشی بسیار بالایی است که حاصل استفاده بهینه از سنگدانه های معدنی در ترکیب با سیمان می باشد . بتن سخت ملاتی از نظر اندازه دانه بندی به دسته های مختلف دسته بندی می شوند که نشان دهنده اندازه بزرگترین سنگدانه به کار رفته در آن دسته می باشد .

​​​​​​​بطور مثال اندازه دانه بندی از 0 تا 5 میلیمتر و یا از 0 تا 10 میلیمتر می باشد که نشان دهنده آن است که بزرگترین سنگدانه آن 5 و یا 10 میلیمتر است که این مساله در زمان اجرای ساب الماسه نمود پیدا می کند و دانه بندی کفپوش نمایان شده و طرحهای مختلفی را پدید می آورد .

اجرای بتن سخت ملاتی بر روی بتن تازه انجام می شود. اگر بستر کار بتن قدیمی باشد لازم است ابتدا یک لایه میانی از بتن به ضخامت حداقل 9 سانتیمتر روی بتن قدیمی ریخته شود و چنانچه عمر بتن از 8 ساعت بگذرد به آن بتن قدیمی اطلاق می شود.
بیشترین مصرف پوشش بتن سخت ملاتی در کف های صنعتی که با ترافیک شدید و به کارگیری ماشین‌آلات سنگین و سایش ناشی از آنها مواجه هستند می باشد.
​​​​​​​البته  با استفاده از رنگدانه‌های متفاومت و امکان شکل یافتن آن به صورت اشکال مختلف هندسی به وسیله قالب‌های طرح دار (معماری)،می توان به عنوان یک کف‌پوش تزئینی (Decorative) نیز استفاده کرد .

​​​​​​​بنابر توصیه ACI ،فواصل درزهای انقباضی تابع ضخامت دال بتنی می باشد و بین ۲۴ تا ۳۶ برابر ضخامت بتن است. حداکثر فواصل درزهای کاترزنی 3 متر می باشد.
برای نسبت طول به عرض پانل‌های اجرا شده نیز بنابر توصیه انجمن پوشش‌های بتنی آمریکا حداکثر به ۱٫۲۵ و بنابر توصیه انجمن بتن آمریکا، حداکثر به ۱٫۵ محدود می شود.

به طور کلی توصیه می شود پانل‌ها به شکل مربعی نزدیک باشند.
عمومأ کفپوش های بتنی با رویه بتن سخت ملاتی با ضخامت متوسط رویه سخت حدود 10 تا 20 میلیمتر اجرا می شوند.      ​​​​​​​

مقدار مصرف مواد ملاتی بین 22 تا 24 کیلوگرم برای هر سانتیمتر ضخامت در هر متر مربع می باشد که این میزان بستگی به وزن حجمی مواد و همچنین ضخامت مورد نیاز دارد .

​​​​​​​هر چقدر مقاومت فشاری بیشتر و مقاومت در برابر فرسایش بیشتری لازم باشد ضخامت بتن سخت ملاتی بیشتر و مقدار مصرف بیشتر می شود . اجرا به روش ملاتی برای ضخامت های کمتر  از 8 میلیمتر توصیه نمی شود و بهتر است برای ضخامت های کمتر از روش خشکه پاش استفاده نمود .

 مقدار مصرف ( بتن سخت ملاتی )​​​​​​​

مقدار مصرف آرملات

مقدار مصرف آرملات بین 22 تا 24 کیلوگرم برای هر سانتیمتر ضخامت در هر متر مربع می باشد که این میزان بستگی به وزن حجمی مواد و همچنین ضخامت مورد نیاز دارد .​​​​​​​هر چقدر مقاومت فشاری بیشتر و مقاومت در برابر فرسایش بیشتری لازم باشد ضخامت آرملات بیشتر و مقدار مصرف بیشتر می شود . اجرا به روش ملاتی برای ضخامت های کمتر  از 8 میلیمتر توصیه نمی شود و بهتر است برای ضخامت های کمتر از روش خشکه پاش استفاده نمود .

مقدار مصرف آرملات :​​​​​​​

1- مقاومت فشاری و سایشی بسیار بالای بتن سخت ملاتی به علت وجود ریزدانه های سخت در آن و ضخامت حداقل 1 سانتیمتر روی بتن تازه .
2- امکان استفاده از ژل های میکروسیلیس در بتن زیرین .
3- نفوذ پذیری بسیار پایین بتن سخت ملاتی به دلیل سختی بالا و ضخامت اجرای حداقل 1 سانتیمتر .
4- پذیرش ساب الماسه در سالهای بعدی و زیبایی منحصر به فرد پس از اجرای ساب .
5- هزینه تهیه و اجرا پایین تر بتن سخت ملاتی نسبت به کفپوش های رزینی .
6- مقاومت در برابر حرارت و برودت و بدون در خود جمع شدگی .
7- عدم تولید گرد و غبار در اثر ترافیک سنگین .
8- مقاومت در برابر  بنزین ، روغن های معدنی و انواع ضد یخ .
​​​​​​​9- عدم لغزندگی و سهولت در نظافت و طیف رنگی متنوع .

 ​​​​​​​مزایای اجرا به روش ملاتی در کف سازی :​​​​​​​​​​​​​ 

مزایای اجرای آرملات

 ​​​​​​​مزایای اجرا به روش آرملات در کف سازی :​​​​​​​​​​​​​ 

مشخصات فنی آرملات

بتن سخت ملاتی را در کفسازی چه فضاهایی می توان اجرا کرد ؟

- اجرای بتن سخت ملاتی در انبارهای مواد غذایی و داروسازی
- اجرای بتن سخت ملاتی در سوله ها و گاراژ ها و کارواش ها
- اجرای بتن سخت ملاتی در خطوط تولید قطعات خودرو ، تراشکاری ها و ریخته گری ها
- اجرای بتن سخت ملاتی در محوطه خارجی سوله ها در کارخانه ها جهت تردد ماشین های سنگین
- اجرای بتن سخت ملاتی در ایستگاه های مترو راه آهن ، اتوبوس و محوطه بار و پیاده راه فرودگاه ها
- اجرای بتن سخت ملاتی در کف نمایشگاه ها و گالری ها و موزه ها با سطح پولیش خورده
- اجرای بتن سخت ملاتی در کف هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ
- اجرای بتن سخت ملاتی در پارکینگ های طبقاتی و در محوطه باز
- اجرای بتن سخت ملاتی در لابی هتل ها یا برج ها
- اجرای بتن سخت ملاتی در کفسازی کارخانه های ذوب آهن و فولاد
- اجرای بتن سخت ملاتی در کف صنایع کشتی سازی و صنایع دفاعی
- اجرای بتن سخت ملاتی برای پیاده رو ها و کفسازی پارک ها در مکان های عمومی
- اجرای بتن سخت ملاتی در کفسازی پیست های ورزشی که احتیاج به کفپوش ورزشی ندارند .​​​​​​​

- اجرای آرملات در انبارهای مواد غذایی و داروسازی- اجرا در سوله ها و گاراژ ها و کارواش ها- اجرا در خطوط تولید قطعات خودرو ، تراشکاری ها و ریخته گری ها- اجرا در محوطه خارجی سوله ها در کارخانه ها جهت تردد ماشین های سنگین- اجرا در ایستگاه های مترو راه آهن ، اتوبوس و محوطه بار و پیاده راه فرودگاه ها- اجرا در کف نمایشگاه ها و گالری ها و موزه ها با سطح پولیش خورده- اجرا در کف هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ- اجرای آرملات در پارکینگ های طبقاتی و در محوطه باز- اجرا در لابی هتل ها یا برج ها- اجرا در کفسازی کارخانه های ذوب آهن و فولاد- اجرا در کف صنایع کشتی سازی و صنایع دفاعی- اجرا برای پیاده رو ها و کفسازی پارک ها در مکان های عمومی- اجرای آرملات در کفسازی پیست های ورزشی که احتیاج به کفپوش ورزشی ندارند .​​​​​​​

آرملات را در کفسازی چه فضاهایی می توان اجرا کرد ؟

1- اجرای کفپوش بتنی با رویه ملاتی احتیاج به تخصص و دانش بیشتری نسبت به کفپوش بتنی و روش خشکه پاش دارد و در صورت اجرای نادرست لایه رویه ملاتی به بتن زیرین نچسبیده و طی گذشت زمان جدا می گردد .
2- عدم نفوذ ناپذیری کامل به دلایل مشکلات ماهوی در اجرا  کاترزنی و از بین بردن نفوذ ناپذیری کامل سطح .
3- هزینه بالاتر روش ملاتی نسبت به روش خشکه پاش .

​​​​​​​معایب اجرا به روش ملاتی در کفسازی :​​​​​​​

معایب اجرای آرملات

1- اجرای آرملات احتیاج به تخصص و دانش بیشتری نسبت به کفپوش بتنی و روش خشکه پاش دارد و در صورت اجرای نادرست لایه ملاتی به بتن زیرین نچسبیده و طی گذشت زمان جدا می گردد .2- عدم نفوذ ناپذیری کامل کفسازی ملاتی به دلایل مشکلات ماهوی در اجرا  کاترزنی و از بین بردن نفوذ ناپذیری کامل سطح .3- هزینه بالاتر این نوع کفسازی نسبت به روش خشکه پاش .

روش اجرای کفسازی بتن سخت ملاتی :

بتن سخت ملاتی به دو روش توسط پیمانکاران اجرا می شود ، روش شاسی کشی با قوطی و شمشه کش و روش دوم اجرای بتن به صورت تراز با لیزر و اجرا مواد بتن سخت با لیزر .
روش پیشنهادی ما روش اول می باشد زیرا چه کفسازی تراز باشد چه شیب بندی داشته باشد قابل اجرا است و مزیت دوم این روش این است که در هنگام شمشه کش نمودن بتن سطح بتن خشن شده و چسبندگی بهتری به مواد بتن سخت ملاتی رویه خواهد داشت .

​​​​​​​شرح روش اول :
در این روش ابتدا با توجه به تراز کفسازی قوطی کشی انجام می شود و قوطی ها موازی هم با فاصله 4 متر یا کمتر از هم قرار می گیرند و بعد به وسیله دوربین ترازیاب نیوو و یا لیزر دوار در تراز مورد نظر فیکس می شوند ، این قوطی ها نقش اوستاکار مارا برای تراز بتن کف دارند یعنی تراز روی بتن سخت ملاتی با روی قوطی ما برابر است ، سپس بتن ریزی انجام می شود و بتن در بین قوطی ها جای داده می شود و در صورتیکه اسلامپ بتن پایین باشد ویبره زنی اجرا شده و روی سطح به شکلی شمشه کش می شود که بتن 1 سانتیمتر پایین تر از سطح قوطی قرار بگیرد سپس این عمل تا پایان نوار قوطی کشی شده و بتن ریزی شده ادامه پیدا می کند تا تمام مقطع بتن ریزی شده شمشه کش شود و بتن در تراز یک سانتیمتر پایین تر از تراز قوطی ها قرار گیرد ، بعد از گذشت مدتی که این زمان بسته به اسلامپ بتن ، عیار بتن و فصل و زمان بتن ریزی متغیر است عملیات ساخت مواد بتن سخت ملاتی و حمل و ریختن آن روی بتن تازه شروع می شود ، مواد بتن سخت ملاتی را زمانی باید روی بتن تازه ریخت که وقتی روی بتن پا می گذاریم بتن از زیر پای ما در نرود و به اندازه 5 میلیمتر جای پای ما روی بتن فرو برود این حالت ممکن است در زمستان بعد از 5 ساعت از شروع بتن ریزی پیش آید و در تابستان بعد از 1 ساعت از شروع بتن ریزی ، در مرحله بعدی مواد بتن سخت ملاتی روی بتن ریخته می شود و سپس روی آن شمشه کشی می شود تا تراز روی بتن سخت ملاتی و روی قوطی های اوستاکار ما هم تراز شوند و در مرحله آخر پس از گیرش اولیه مواد بتن سخت ملاتی با دستگاه ماله پروانه شروع به سینی زنی می کنیم و پس از اجرای سینی عملیات ماله زنی با ماله پروانه انجام می شود و 24 ساعت تا 48 ساعت پس از پرداخت نهایی سطح بتن سخت ملاتی ؛ کاترزنی را اجرا می نماییم ، باید دقت شود که فواصل عرضی کاتر زنی نباید از 3 متر طول تجاوز نماید . 

شرح روش دوم :
در این روش بتن زیرین بوسیله لیزر دوار تراز می شود و در زمان بتن ریزی با کمک لیزر دوار بتن را یک سانتیمتر پایین تر از تراز مد نظر قرار می دهیم و فقط دور تا دور منطقه ای را که می خواهیم بتن ریزی کنیم قوطی کشی می کنیم ، البته باید قوطی ها را در تراز کفسازی قرار دهیم ، سپس روی سطح بتن با مجیک صاف می شود و بعد از طی مدتی که در روش اول شرح داده شد مواد بتن سخت ملاتی را با بتونیر کوچک ساخته و روی بتن می ریزیم و دوباره بوسیله لیزر دوار روی بتن سخت ملاتی را که ضخامتش یک سانتیمتر است تراز می کنیم و مجیک می زنیم و سپس اجرای سینی و ماله پروانه ای و بعد از 24 تا 48 ساعت کاترزنی را اجرا می نماییم .
نقطه ضعف این روش اجرا این است که در کفسازی هایی که شیب دارند قابل اجرا نیست ، همچنین به دلیل اینکه سطح بتن زیرین مجیک می خورد و صاف می شود چسبندگی بین دو لایه نسبت به روش اول کمتر است و در این روش چون پیمانکاران معمولاً متراژ بیشتری نسبت به روش اول را اجرا می کنند در انتهای کار در فصول گرم سال احتمال خشک شدن بتن زیرین و دیر اجرا شدن مواد بتن سخت ملاتی روی آن و در نتیجه جدا شدگی بین دو لایه وجود دارد .

آرملات به دو روش توسط پیمانکاران اجرا می شود ، روش شاسی کشی با قوطی و شمشه کش و روش دوم اجرای بتن به صورت تراز با لیزر و اجرای آن با لیزر .روش پیشنهادی ما روش اول می باشد زیرا چه کفسازی تراز باشد چه شیب بندی داشته باشد قابل اجرا است و مزیت دوم این روش این است که در هنگام شمشه کش نمودن بتن سطح بتن خشن شده و چسبندگی بهتری به رویه ملاتی خواهد داشت .​​​​​​​تشریح روش اول :در این روش ابتدا با توجه به تراز کفسازی قوطی کشی انجام می شود و قوطی ها موازی هم با فاصله 4 متر یا کمتر از هم قرار می گیرند و بعد به وسیله دوربین ترازیاب نیوو و یا لیزر دوار در تراز مورد نظر فیکس می شوند ، این قوطی ها نقش اوستاکار مارا برای تراز بتن کف دارند یعنی تراز روی مواد ملاتی با روی قوطی ما برابر است ، سپس بتن ریزی انجام می شود و بتن در بین قوطی ها جای داده می شود و در صورتیکه اسلامپ بتن پایین باشد ویبره زنی اجرا شده و روی سطح به شکلی شمشه کش می شود که بتن 1 سانتیمتر پایین تر از سطح قوطی قرار بگیرد سپس این عمل تا پایان نوار قوطی کشی شده و بتن ریزی شده ادامه پیدا می کند تا تمام مقطع بتن ریزی شده شمشه کش شود و بتن در تراز یک سانتیمتر پایین تر از تراز قوطی ها قرار گیرد ، بعد از گذشت مدتی که این زمان بسته به اسلامپ بتن ، عیار بتن و فصل و زمان بتن ریزی متغیر است عملیات ساخت آرملات و حمل و ریختن آن روی بتن تازه شروع می شود ، مواد ملاتی را زمانی باید روی بتن تازه ریخت که وقتی روی بتن پا می گذاریم بتن از زیر پای ما در نرود و به اندازه 5 میلیمتر جای پای ما روی بتن فرو برود این حالت ممکن است در زمستان بعد از 5 ساعت از شروع بتن ریزی پیش آید و در تابستان بعد از 1 ساعت از شروع بتن ریزی ، در مرحله بعدی مواد ملاتی روی بتن ریخته می شود و سپس روی آن شمشه کشی می شود تا تراز روی مواد ملاتی و روی قوطی های اوستاکار ما هم تراز شوند و در مرحله آخر پس از گیرش اولیه سطح ، با دستگاه ماله پروانه شروع به سینی زنی می کنیم و پس از اجرای سینی عملیات ماله زنی با ماله پروانه انجام می شود و 24 ساعت تا 48 ساعت پس از پرداخت نهایی سطح آرملات ؛ کاترزنی را اجرا می نماییم ، باید دقت شود که فواصل عرضی کاتر زنی نباید از 3 متر طول تجاوز نماید . 

شرح روش دوم اجرای آرملات :در این روش بتن زیرین بوسیله لیزر دوار تراز می شود و در زمان بتن ریزی با کمک لیزر دوار بتن را یک سانتیمتر پایین تر از تراز مد نظر قرار می دهیم و فقط دور تا دور منطقه ای را که می خواهیم بتن ریزی کنیم قوطی کشی می کنیم ، البته باید قوطی ها را در تراز کفسازی قرار دهیم ، سپس روی سطح بتن با مجیک صاف می شود و بعد از طی مدتی که در روش اول شرح داده شد مواد ملاتی را با بتونیر کوچک ساخته و روی بتن می ریزیم و دوباره بوسیله لیزر دوار روی مواد ملاتی را که ضخامتش یک سانتیمتر است تراز می کنیم و مجیک می زنیم و سپس اجرای سینی و ماله پروانه ای و بعد از 24 تا 48 ساعت کاترزنی را اجرا می نماییم .نقطه ضعف این روش اجرا این است که در کفسازی هایی که شیب دارند قابل اجرا نیست ، همچنین به دلیل اینکه سطح بتن زیرین مجیک می خورد و صاف می شود چسبندگی بین دو لایه نسبت به روش اول کمتر است و در این روش چون پیمانکاران معمولاً متراژ بیشتری نسبت به روش اول را اجرا می کنند در انتهای کار در فصول گرم سال احتمال خشک شدن بتن زیرین و دیر اجرا شدن آرملات ملاتی روی آن و در نتیجه جدا شدگی بین دو لایه وجود دارد .

روش اجرای آرملات :

وزن مخصوص آرملات ، آرملات کف ، شرکت آرملات ، آرملات اصفهان ، کفسازی با آرملات ، آرملات دلیجان ، آدرس دفتر آرملات ، کفپوش آرملات ، ARMELAT ، کف آرملاتی ، کفسازی آرملاتی ، آرملات رنگی ، قیمت آرملات ، خرید آرملات ، اجرای آرملات ، دستمزد آرملات، وزن مخصوص آرملات ،مواد تشکیل دهنده آرملات ، بتن رنگی آرملات ، آرملات خاکستری ، آرملات طوسی ، ارملات زرد ، آرملات مشکی ، آرملات نارنجی ، آرملات ملاتی ، آرملات آبی ، آرملات سبز ، آرملات قهوه ای ، آرملات شیری ، آرملات چیست ، قیمت اجرای آرملات ، کیفیت آرملات

حدود قیمت بتن سخت ملاتی :

قیمت پودرهای بتن سخت ملاتی رنگ طوسی در سال 1403 با کیفیت متوسط در بازه قیمتی هر کیلوگرم 5850 تومان تا 6250 تومان قرار دارد ، و با کیفیت خوب رنگ طوسی به ازای هر کیلوگرم 7480 تا 8800 تومان و با کیفیت بسیار بالا برای کفسازی های خاص به ازای هر کیلو در محدوده 9500 تا 11800 تومان برای رنگ طوسی موجود می باشد که با توجه به کاربری سطح مورد نظر و همچنین مشاوره فنی کارشناسان دیجی کف می توانید بهترین گزینه بتن سخت ملاتی را برای پروژه تان انتخاب نمایید ، بتن سخت های ملاتی رنگی نسبت به بتن سخت ملاتی طوسی قیمت بالاتری دارند و باتوجه به رنگ آن قیمت گذاری می شوند که معمولاً پس از طوسی ارزانترین رنگها قرمز و زرد هستند و سپس مشکی و نارنجی و قهوه ای و بعد از آن بتن سخت ملاتی سبز قرار دارد که رنگ گرانی است و گرانترین رنگ بتن سخت ملاتی رنگ آبی است ، همچنین باید در نظر بگیریم که برای یک متر مربع کفسازی با مواد بتن سخت ملاتی نیاز به 24 کیلوگرم از این مواد داریم و انتخاب رنگ تاثیر بسیار زیادی روی هزینه های کفسازی ما می گذارند .

قیمت آرملات :

فروشگاه آنلاین محصولات کف سازی دیجی کف این امکان را به شما می دهد با آگاهی بیشتر و مناسب با نیازتان بهترین خرید را از محصولات ساختمانی  داشته باشید .​​​​​​​

تهیه و تنظیم : www.digikaf.com​​​​​​​​​​​​​​

بتن سخت با هزینه پایینتر ( روش خشکه پاش ) کلیک کنید

خرید آرملات با قیمت مناسب و اجرای آرملات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید