Clicky

۰
سبد خرید
کفسازی
درخواست مشاوره

واتس اپ دیجی کف

بتن سخت نوعی از کفپوشهای بتنی می باشد که متشکل از بتن زیرین و پودر پر مقاومت پاشیده شده بر روی بتن است که مقاومت بسیار بالایی در برابر سایش و فرسایش دارد ، اجرای کفسازی به روش خشکه پاش ( dry shake ) بر روی بتن تازه انجام می شود. اگر زیر کار بتن قدیمی باشد باید ابتدا یک لایه از بتن به ضخامت حداقل 8 سانتیمتر روی بتن قدیمی ریخته شود و بعد از آن روی بتن تازه پودر سخت کننده اجرا شود در صورتیکه عمر بتن از 7 ساعت بگذرد به آن بتن قدیمی می گوییم .

بتن سخت

روش اجرای ماله پروانه ای در سوله های صنعتی :

بیشترین استفاده از سخت کننده پودری در کف سازی های صنعتی است که با ترافیک شدید و به کارگیری ماشین‌آلات سنگین و سایش ناشی از آنها مواجه هستند . البته این نوع کفسازی با استفاده از رنگدانه‌های متفاومت و امکان شکل یافتن آن به اشکال مختلف هندسی به وسیله قالب‌های طرح دار (استامپی)،می تواند به عنوان یک کف‌پوش تزئینی (Decorative) نیز استفاده شود .
بنابر توصیه اکید ACI ، فواصل درزهای اجرایی در کفسازی بستگی به ضخامت دال بتنی دارد و بین ۲۴ تا ۳۶ برابر ضخامت بتن است و حداکثر فواصل درزهای کاترزنی کفسازی 3 متر می باشد. برای نسبت طول به عرض اجرا شده نیز بنابر توصیه انجمن پوشش‌های بتنی آمریکا حداکثر به ۱٫۲۵ و بنابر توصیه انجمن بتن آمریکا، حداکثر به ۱٫۵ برابر محدود می شود. به طور کلی توصیه می شود پانل‌های اجرا شده به شکل مربعی نزدیک باشند.
عموما کفپوش های بتنی خشکه پاش با ضخامت متوسط رویه سخت حدود 2 تا 3 میلیمتر اجرا می شوند.      ​​​​​​​​​​​​​​

چرا تامین مصالح بتن سخت و اجرای پروژه خود را به دیجی کف بسپاریم ؟

کارفرمای محترم در دیجی کف ، اولین فروشگاه محصولات کفسازی در ایران به راحتی پودر سخت کننده بتن دلخواه خود را به همراه الیاف بتن و افزودنی های دیگر کفسازی با قیمتی مناسب خریداری نمایید و اجرای کفسازی خود را با خیال آسوده به مجموعه دیجی کف بسپارید و از تخفیف های باور نکردنی دیجی کف بهره مند گردید .
در دیجی کف بهترین اجرای کفسازی در ایران با رزومه ای بسیار درخشان در اختیار شما قرار می گیرد و با ارایه مشاوره رایگان در زمینه بتن سخت و نظارت مستمر بر روند اجرای کفسازی پروژه شما بهترین نتیجه را تضمین می کنیم .
فروشگاه دیجی کف همواره حافظ منافع شما از ابتدا تا انتهای پروژه خواهد بود و با بهره گیری از دانش کارشناسان خود هزینه های اضافی در خرید مصالح اضافی و واسطه گری در زمینه اجرا را حذف می نماید .
لذا خواهشمند است پس از مطالعه کامل این متن در پایین صفحه با درج مشخصات کفسازی پروژه تان درخواست برآورد هزینه را ارسال نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند .

بتن سخت رنگی

مقایسه بتن سخت با دیگر کفسازی ها​​​​​​​​​​​​​​

​با توجه به اینکه اجرای نامناسب انواع کف سازی ها اعم از بتن معمولی ، آسفالت ، سنگ ، سرامیک ، موزاییک و انواع دیگر کفسازی باعث بروز مشکلات زیادی در سطح کار و روند بهره برداری از کفسازی مورد نظر می شود و مقاومت پایین این نوع کفسازی ها نسبت به این کفسازی در برابر شرایط جوی گوناگون و مواد شیمیایی و نیز ایجاد گرد و غبار روی سطح در اثر رفت و آمدهای فراوان و همچنین مقاومت سایشی ، فشاری و مکانیکی پایین آنها باعث تخریب سریع کفسازی شده و بهره برداران را متحمل هزینه های هنگفت تعمیر و نگهداری کفسازی می نماید و ضمن کاهش زیبایی بصری کفسازی نسبت به بتن سخت ، باعث به وجود آمدن دغدغه های فکری فراوان و عدم رضایتمندی مدیران و صاحبان مجموعه ها می شود که این گونه مشکلات در روش کفسازی با پودر سخت کننده بتن مرتفع می گردد و با توجه به اینکه این نوع کفسازی در رنگ های گوناگون تولید و عرضه می شود ، ضمن زیبا نمودن کفسازی مجموعه ، کفپوشی بسیار مقاوم در برابر سایش ، فرسایش و ایجاد گرد و غبار می باشد که اگر بتن زیرین حاوی افزودنی های لازم مانند انواع فوق روان کننده ها و الیاف بتن باشد ، مقاومت فشاری و مقاومت کششی بسیار خوبی در مقایسه با دیگر انواع کفسازی ها خواهد داشت و عمر کفسازی ما که درست طراحی شده باشد و از افزودنی های با کیفیتی بهره برده باشد و با دقت اجرا شود بسیار بالا خواهد بود ، و به همین دلیل اکثر پروژه های جدید از این نوع کفسازی استفاده می نمایند و در تمام کشورهای پیشرفته اولین گزینه در اجرای کفسازی پارکینگها ، انبارها ، سردخانه ها ، کشتارگاهها ، سالن های پر رفت و آمد ، فرودگاهها و ایستگاه های قطار ، مترو ، خطوط تولید و ... ، بتن سخت می باشد .

مقدار مصرف بتن سخت

مقدار مصرف موادخشکه پاش در این نوع کفسازی بین 4 تا 7 کیلوگرم در هر متر مربع می باشد که این میزان بستگی به وزن حجمی مواد و رنگ مواد و همچنین ضخامت مورد نیاز از 2 تا 4 میلیمتر می باشد . هر چقدر رنگ مواد خشکه پاش روشنتر باشد ( رنگ های سفید و زرد ) مقدار مصرف مواد بیشتر و همچنین هر چقدر مقاومت بیشتری در برابر فرسایش لازم باشد ضخامت بیشتر و مقدار مصرف مواد بیشتر می شود . اجرای بتن سخت به روش خشکه پاش برای ضخامت های بیشتر از 4 میلیمتر توصیه نمی شود و بهتر است برای ضخامت های بیشتر از روش ملاتی استفاده نمود . ​​​​​​​

کفسازی انبارها و پارکینگ های طبقاتی با بتن سخت

​برای کفسازی انبارها و پارکینگ های بزرگ به علت تردد بالا به مقاومت سایشی سطحی نیاز است ، که این کفسازی ، بهترین گزینه از نظر کیفی و اقتصادی می باشد و در صورتیکه از سخت کننده پودری رنگی استفاده شود زیباتر نیز می گردد . بزرگترین مشکل در این نوع کفسازی ها ترک خوردن بتن می باشد که دلیل این اتفاق تفاوت سرعت خشک شدن سطح بتن و مغز بتن است به همین دلیل در زمانی که سطح بتن خشک می شود هنوز قسمت های زیرین بتن خشک نشده و این مساله باعث ایجاد تنش های حرارتی در بتن می شود که نتیجه این تنش ها به شکل ترک در سطح بتن حاصل می گردد ، استفاده از الیاف استاندارد در بتن سخت بهترین گزینه برای کنترل این نوع ترک ها که در 72 ساعت اول بتن ریزی اتفاق می افتد می باشد که با توجه به عملکرد سه بعدی الیاف در بتن و حضور الیاف در همه جای بتن بطور یکسان بسیار بهتر از میلگرد عمل می کند . همچنین یکی از روش های کنترل ترک بتن و افزایش مقاومت فشاری بتن کاهش  W/C ( نسبت آب به سیمان ) در بتن می باشد که آزمایشات گوناگون بر روی نمونه ها  نشان دهنده این واقعیت است که با کاهش حدود 10% نسبت آب به سیمان مقاومت فشاری نمونه ها به میزان حدودی 100 کیلوگرم بر سانتیمتر مربع افزایش داشته اند ، کاهش نسبت W/C همچنین باعث کمتر شدن ایجاد لوله های مویینگی در بتن می شود که این امر نفوذپذیری بتن را کاهش داده و باعث کاهش ترک های مویی می گردد ، یکی دیگر از نتایج کاهش W/C در کفسازی بتن سخت پایین آمدن اسلامپ بتن و در نتیجه پایین آمدن کارایی بتن است که با افزودن فوق روان کننده ها به بتن می توان بدون افزودن آب کارایی و مقاومت فشاری بتن را افزایش و ترک های سطحی را کاهش داد .
همکاران ما در دیجی کف قبل از شروع کفسازی آماده ارایه مشاوره رایگان به شما کارفرمایان محترم در زمینه انتخاب نوع فوق روان کننده و الیاف بتن می باشند .

1- مقاومت سایشی بالای این کفسازی به علت وجود ریزدانه های سخت در آن
2- سرعت اجرای نسبتا بالای این نوع کفسازی 
3- هزینه پایین تر اجرا و مصالح بتن سخت نسبت به روش های دیگر
4- سطح نسبتا زیبای این کفسازی در صورت اجرای مواد رنگی

مزایای اجرای بتن سخت به روش خشکه پاش

1- ایجاد اشکال در اجرای این مدل کفسازی به همراه میکرو سیلیس با مقدار زیاد به دلیل اشباع شدن شیره سیمان در روی بتن با میکروسیلیس و نچسبیدن دانه های پودر سخت کننده بتن و جداشدگی در سطح بتن

2- عدم نفوذ ناپذیری کامل این نوع کفسازی  به دلایل مشکلات ماهوی در اجرا ( عدم اطمینان حاصل  از پوشش حداقل 3 میلیمتر توسط مواد روی سطح بتن در همه جای سطح ) به علت اجرای سینی برای از بین بردن موج ها و حرکت مواد پودری سخت کننده از سر جای خود .
3- مشکل عدم پذیرش اجرای ساب زدن های متوالی بر روی سطح این نوع کفسازی در سال های بعدی زیرا در صورت اجرای ساب به طور متوالی در سالهای بعد 3 میلیمتر از روی سطح که پودر سخت کننده وجود دارد برداشته می شود .
4- عدم دوام رنگ برخی سخت کننده ها مخصوصا رنگ های روشن و تغییر رنگ مکان های اجرا شده در زیر نور خورشید .
​​​​​​​

معایب اجرای بتن سخت به روش خشکه پاش

بتن سخت را در کفسازی چه فضاهایی می توان اجرا کرد ؟​​​​​​​

- اجرا در کفسازی انبارهای مواد غذایی و داروسازی
- اجرای پودر سخت کننده بتن در کفسازی سوله ها و گاراژ ها و کارواش ها
- اجرای مواد پودری سخت کننده در کفسازی خطوط تولید قطعات خودرو ، تراشکاری ها و ریخته گری ها
- اجرا در کفسازی محوطه خارجی سوله ها در کارخانه ها جهت تردد ماشین های سنگین
- اجرای آن در کفسازی ایستگاه های مترو راه آهن ، اتوبوس و محوطه بار و پیاده راه فرودگاه ها
- اجرا در کفسازی نمایشگاه ها و گالری ها و موزه ها با سطح پولیش خورده
- اجرای پودر بتن سخت در کفسازی هایپر مارکت ها و فروشگاه های بزرگ
- اجرای مواد پودری در کفسازی پارکینگ های طبقاتی و در محوطه باز
-- اجرا در کفسازی کارخانه های ذوب آهن و فولاد
- اجرای این مصالح در کفسازی صنایع کشتی سازی و صنایع دفاعی
- اجرا در کفسازی پیاده رو ها و کفسازی پارک ها در مکان های عمومی
- اجرای مواد پودری سخت کننده در کفسازی پیست های ورزشی که احتیاج به کفپوش ورزشی ندارند
- اجرا در کفسازی پمپ بنزین ها​​​​​​​

روش اجرای بتن سخت :

بتن سخت به دو روش توسط پیمانکاران اجرا می شود ، روش شاسی کشی با قوطی و شمشه کش و روش دوم اجرای بتن به صورت تراز با لیزر و اجرا مواد بتن سخت با لیزر .
در روش اول چه کفسازی تراز باشد چه شیب بندی داشته باشد قابل اجرا است ولی در این روش متراژ اجرا شده پایین و قیمت اجرا (با تعداد نفرات اجرایی یکسان با روش بتن ریزی با لیزر) بالاتر است .
در روش دوم که بیشتر در کفسازی های تراز به کار گرفته می شود سرعت اجرا بالا و قیمت اجرا مناسب تر است . 

​​​​​​​شرح روش اول :
در این روش ابتدا با توجه به تراز کفسازی قوطی کشی انجام می شود و قوطی ها موازی هم با فاصله 4 متر یا کمتر از هم قرار می گیرند و بعد به وسیله دوربین ترازیاب نیوو و یا لیزر دوار در تراز مورد نظر فیکس می شوند ، این قوطی ها نقش اوستاکار را برای تراز بتن کف دارند یعنی تراز روی بتن سخت با روی قوطی ما برابر است ، سپس بتن ریزی انجام می شود و بتن در بین قوطی ها جای داده می شود و در صورتیکه اسلامپ بتن پایین باشد ویبره زنی اجرا شده و روی سطح به شکلی شمشه کش می شود که بتن همسطح قوطی قرار بگیرد سپس این عمل تا پایان نوار قوطی کشی شده و بتن ریزی شده ادامه پیدا می کند تا تمام مقطع بتن ریزی شده شمشه کش شود و بتن در تراز قوطی ها قرار گیرد ، بعد از گذشت مدتی که این زمان بسته به اسلامپ بتن ، عیار بتن و فصل و زمان بتن ریزی متغیر است عملیات پاشش مواد بتن سخت پودری روی بتن تازه شروع می شود ، مواد بتن سخت را زمانی باید روی بتن تازه ریخت که وقتی روی بتن پا می گذاریم بتن از زیر پای ما در نرود و به اندازه 5 میلیمتر جای پای ما روی بتن فرو برود این حالت ممکن است در زمستان بعد از 5 ساعت از شروع بتن ریزی پیش آید و در تابستان بعد از 1 ساعت از شروع بتن ریزی ، در مرحله بعدی که مواد بتن سخت روی بتن ریخته می شود و سپس با دستگاه ماله پروانه شروع به سینی زنی می کنیم و پس از اجرای سینی عملیات ماله زنی با ماله پروانه انجام می شود و 24 ساعت تا 48 ساعت پس از پرداخت نهایی سطح بتن سخت ؛ کاترزنی را اجرا می نماییم ، باید دقت شود که فواصل عرضی کاتر زنی نباید از 3 متر طول تجاوز نماید . 

شرح روش دوم :
در این روش بتن زیرین بوسیله لیزر دوار تراز می شود و در زمان بتن ریزی با کمک لیزر دوار بتن را در تراز مد نظر قرار می دهیم و فقط دور تا دور منطقه ای را که می خواهیم بتن ریزی کنیم قوطی کشی می کنیم ، البته باید قوطی ها را در تراز کفسازی قرار دهیم ، سپس روی سطح بتن با مجیک صاف می شود و بعد از طی مدتی که در روش اول شرح داده شد مواد بتن سخت را روی بتن می پاشیم و سپس اجرای سینی و ماله پروانه ای و بعد از 24 تا 48 ساعت کاترزنی را اجرا می نماییم .
نقطه ضعف این روش اجرا این است که در کفسازی هایی که شیب دارند قابل اجرا نیست ، و مزیت این روش این است که چون پیمانکاران معمولاً متراژ بیشتری نسبت به روش اول را اجرا می کنند ، هزینه های اجرا پایینتر از روش اول می باشد و در کل از نظر بصری سطح یکنواخت تری پدید می آید .

قیمت پودرهای بتن سخت رنگ طوسی در سال 1401 با کیفیت متوسط در بازه قیمتی هر کیلوگرم 3450 تومان تا 3800 تومان قرار دارد ، و با کیفیت خوب رنگ طوسی به ازای هر کیلوگرم 4200 تا 5450 تومان و با کیفیت بسیار بالا برای کفسازی های خاص به ازای هر کیلو در محدوده 7200 تا 7500 تومان برای رنگ طوسی موجود می باشد که با توجه به کاربری سطح مورد نظر و همچنین مشاوره فنی کارشناسان دیجی کف می توانید بهترین گزینه بتن سخت پودری را برای پروژه تان انتخاب نمایید ، پودر بتن سخت های رنگی نسبت به پودر بتن سخت طوسی قیمت بالاتری دارند و باتوجه به رنگ آن قیمت گذاری می شوند که معمولاً پس از رنگ طوسی ارزانترین رنگها قرمز و زرد هستند و سپس مشکی و نارنجی و قهوه ای و بعد از آن بتن سخت سبز قرار دارد که رنگ گرانی است و گرانترین رنگ بتن سخت ، رنگ آبی است ، همچنین باید در نظر بگیریم که برای یک متر مربع کفسازی با مواد بتن سخت پودری نیاز به 4 تا 6 کیلوگرم از این مواد داریم و انتخاب رنگ تاثیر زیادی روی هزینه های کفسازی ما می گذارند .

قیمت بتن سخت :

​تهیه و تنظیم : www.digikaf.com

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید